10 Ağustos 2016 Çarşamba

Piti


Piti


#Piti #azeripiti#azfood #nationalpiti #azerifood#azerbaijanpiti #azerbaijan

1 piti bardağına hər biri 100qr olmaqla 2 tikə sümüksüz quzu əti, 2 xq axşamdan isladılmış noxud, 5 ədəd qabığı təmizlənmiş şabalıd, 3 ədəd alça turşusu, 1xq xırda doğranılmış soğan, bardağın ağzını qapayacaq şəkildə kəsilmiş quyruq, quyruğun üzərini örtənədək su, duz, istiot, zəfəran əlavə edib odun üzərində köpüyü gələnə qədər qaynadırıq. Köpüyünü yığdıqdan sonra ağzına nəlbəki örtüb 7-8 saat vam odda bişiririk. Süfrəyə zövqə görə sumaqla servis etmək olar

https://www.instagram.com/p/44cPhMM9o3csZ5pvDXR-GXZFV9oLYzcxE9tOo0/?taken-by=guls__kitchen

1 yorum: